Symboler / Certificeringer

Symboler, certificeringer og øvrige mærkninger er et rigtigt godt udgangspunkt for historikken bag produktet eller dets materialer.

Gå til shoppen

Symboler & Certificeringer

På webshoppen beskriver vi produktet så meget som muligt, både i forhold til de almindelige oplysninger som altid følger med et produkt.

Gennemskuelighed omkring produktet og især de bæredygtige materialer, samt certificeringer der indgår er vigtig.

Symboler over de bæredygtige materialer der indgår i produktet kan altid ses på købssiden på det enkelte produkt og med tilhørende beskrivelse hvorfor materialerne er bæredygtige.

Dette er en del af helheden i StepUp Green for at kunne fremlægge de bæredygtige materialer produktet er lavet af og som vi senere i produktets livscyklus sikre kan genanvendes i nye og andre produkter.

Øvrige symboler er udtryk for hvorvidt produktet allerede er upcyklet, downcyklet eller recyklet, hvortil vi yderligere har tilføjet relevante symboler for produktet ud fra en brugervenlig og overskuelig indgangsvinkel.

Det kan være om produktet er original, vintage, antik eller har patina.

De certificeringer som følger med produktet og dermed udleveret af producenten/leverandøren er kun angivet i de tilfælde de kan verificeres af StepUp Gren.

Nyhedsbrev

Abonnér på vores nyhedsbrev.

Modtag mails med nyheder og gode tilbud.