Krav til emballage / transport

I StepUp Green har vi I konceptet indbygget det således, at vore produkter sendes direkte fra leverandøren til kunden.

Se vores store udvalg

Emballage

Med den direkte transport mellem vores leverandør og kunden, sikre vi ligeledes produktets bestående emballering udnyttes.

Ingen ny emballering og dermed udnytter vi den emballering produktet oprindelig er forsynet med.

Emballeringen er dermed ikke nødvendigvis forsynet med StepUp Green logo, navn og fragtlabel, hvilket efter vores opfattelse ikke ødelægger helhedsoplevelsen, tværtimod er det netop med omtanke i forhold til konceptet.

Transport

Transport er en af det største udfordringer i forhold til CO2 udledningen.

Transport mellem og indenfor alle faserne fra materialerne udvindes til produktet står hos køberen/brugeren er omfattende og et produkt har dermed sammenlagt kørt rigtig mange kilometer før den når slutbrugeren.

Kan vi så IKKE gøre noget!

Direkte transport mellem den enkelte leverandør til vores kunde er vores løsning og vi undgår unødig transport af produktet fra leverandør til StepUp Green, hvorefter produktet skulle have været leveret fra StepUp Green til kunden.

Uanset vores koncept om direkte transport er vi klar med delvis kompensation for den CO2 udledningen vore leverandører foretager og har derfor indgået et samarbejde med Plant-Et-Træ.

For hver ordre StepUp Green modtager plantes der et træ i et udvalgt og nyanlagt skovområde i Danmark.

Et produkt = En gang transport – Direkte fra leverandør til kunden og dermed ingen unødvendige ”omveje”.

Tilsvarende med emballage – Leverandøren sørger for den endelige og bedste indpakning af produktet og har 100% kendskab til den korrekte indpakning af netop sit produkt.

Ingen om pakning og brug af yderligere emballage og samtidig sikkerhed for indpakningen er sket hos leverandøren som har mest viden om indpakning om netop sit produkt.

Et produkt = En indpakning – Direkte fra leverandør til kunden og dermed ingen unødvendige om pakninger og brug af yderligere og andet emballage.

Nyhedsbrev

Abonnér på vores nyhedsbrev.

Modtag mails med nyheder og gode tilbud.